Valokuvaaja löytyi!

Noniin, aina kannattaa valittaa ääneen, sillä valokuvaaja on nyt löytynyt! Kuvaajaksi on tulossa keravalainen Mika Sarjos, ottaa kauniita dokumentaarisia kuvia sekä upeita potretteja.

Kuvan ottanut ystävämme Eve ❤

Sarjos ei ole niistä valokuvaajista, joista valitin (he eivät edelleenkään ole vastanneet), vaan laitoin uuden erän tarjouspyyntöjä/vastasin tarjouksiin. Sarjos oli sekä nopsa vastaamaan, että myös meidän budjetille sopiva. Hän suostui myös pieneen aikataululliseen joustavuuteen, joten iso kiitos hänelle! :)


Kommentit

  1. Oho, olipas se lopulta nopeaa! Kannatti hiukan valittaa :D Onnea kuvaajan löytymisestä! Vilkaisin hänen kuviaan instassa ja näytti kyllä hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todellakin kannattaa joskus!:) mekin tykätään todella hänen kuvistaan!

      Poista
  2. Hei, oon ite ettimässä hääkuvaajaa ja tää vaikuttaa tosi hyvältä! Kiinnostais, että minkä hintaseks teillä tää muodostui ja oliko teillä koko päivän kuvaus vai vaan esim. 8 h? Nettisivuilla ei tosiaan oo mitään hinnastoa niin kiinnostais kuulla millasissa hinnoissa liikutaan :) Ymmärrän jos et halua vastata, ei haittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Meillä oli noin 9,5 tuntia sovittuna, maksoi reilun tonnin, tarkkaa hintaa en muista.
      Mika ei kuitenkaa enää ainakaan toistaiseksi tee hääkuvauksia ulkomaille muuton takia. Kandee kuitenkin laittaa viestiä hänelle, jos kiinnostaa, voi olla että tekee kuitenkin jotain en tiedä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️