Love Me Do Autumn Fair 7.10.

Eilinen oli pitkä ja hieno päivä! Vaikkakin olin tosi väsynyt jälkeenpäin, niin olin kyllä todella onnellinen ja sain huimia ideoita taas näidenkin häiden eteenpäin kehittämiseen

Jaan postaukset kahteen osaan: tässä osassa kerron yleisesti messuista, mitä nähtiin ja koettiin. Ensi viikolla pyrin postailemaan siitä, mitä itse sain irti messuista ja millaisia ideoita matkaan tarttui. :)

Eilen aamulla oli hyvä meininki, odottava, mutta ei jännittynyt (tuppaan jännittämään aina, mutta välillä kiva ettei tarvi:). Bloggaajat ja muita onnekkaita pääsi kaksikerroksisen bussin kyydissä Elielinaukiolta Kaapelitehtaalle, joten saapuminen ainakin oli tyylikäs! Kyydin meille tarjosi LondonBus Transport Ltd, kiitos!


Messuilla pääsimme ensimmäisten joukossa kiertelemään esittelykojuja. Aluksi harmittelin vähän sitä, että blogimiitin takia kaasoni tulivat paikalle vasta myöhemmin, mutta kun selvisi kuinka kivoja tyyppejä muut bloggaajat olivatkaan ja kun heidän kanssaan pääsi kiertelemään messuilla, ei kaasojen puute harmittanut. He kuitenkin saapuivat paikalle myöhemmin, joten pääsimme yhdessä kiertelemään ja löytämään hääideoita.

Haikala-catering tarjosi meille upean lounaan lyhyen kiertelyn jälkeen. Alta näette menun sekä juomat ja on pakko sanoa, että ruoka oli aivan mielettömän hyvää! Jos meillä ei olisi jo cateringia, niin palaisin kyllä Haikalaan näissä pohdinnoissa. Oma suosikki oli ehdottomasti lohi. Rakastan lohta ja se tulee olemaan suuressa osassa myös meidän häämenussamme. Myös marinoitu halloum-juusto oli erinomaista! Ja se jugurttimousse jälkiruoka. Täydellinen, ei liian makeaa, pähkinöitä ja viikunaa tuomassa hedelmäisyyttä, nam! Kiitos todella paljon Haikala-catering sekä Henkell päivän juomista ja ruoista!



Lounaan aikana ehdimme tutustua hieman lisää sekä tapasimme Love Me Do:n tuottajat Nonnan sekä Johannan, Häät-lehden päätoimittajan Sari Yli-Salomäen, Suomen hääsuunnittelijat ry:n Ilonan sekä tapahtuman juontajan Kristoffer Ignatius. Keskustelut olivat mielenkiintoisia ja vinkkejä tuli suunnasta jos toisestakin. Välillä tuntui kuin olisi ollut oppitunnilla, kun uusia asioita vain vilahteli ohi.



Tämän jälkeen suuntasimme jälleen hieman messuilemaan ja seuraamaan Suomalaista häämuotinäytöstä. Sieltä löytyi paljon kauniita pukuja ja asusteita, mutta täysin omantyylistä ei vielä löytynyt. Tykkäsin tosi paljon siitä, että puvut oli todella erilaisia. Oli värejä ja kankaita ja nauhoja, koristeita ja liehuvia osia. Välillä malleilla oli erilaisia kukkakimppuja mukana, jotka oli todella erilaisia ja ainakin itsessä herätti mielenkiinnon.

Pahoittelut kuvien laatu, pyrin tsekkaamaan parhaimmistoa. :)

Tää sininen yläosa on niin kaunis. Ja noi tyttöjen puvut on niin söpöjä keijukaismaisia! <3

Housupuku jossa liuhuva mekko ympärillä. Tosi ihana!


Tää väri on ihana. Haluisin Visalle sinisen puvun, mutta vielä ei oo kannatusta saanut. :D Tykkään siitä, et ei oo koko sininen, vaan et just noi käänteet on mustat, vähän tyylikkäämpi ku normi.

Tää on niin nätti! Vähän oikeaa tyyliä mitä itsekin haen. :)

Uu joukon wild horse! Törkeen siisti, mut ei ehkä mun juttu. Toi yksisarvisteema sopii hyvin tähän pukuun! :D

Tää on nätti. tosi simppeli, mut tykkään tosta helmasta tosi paljon! :)

Vähän huono kuva, mutta tää mekko on ihana! Just vähän tollanen liehuva uloin kangas, mutta kuitenkin pysyy siististi ympärillä, eikä tarvi potkia helmaa mennessään. :)

Messuilla oli myös esimerkkikattauksia näytillä ja ne oli kyllä todella upeita! Tosi erilaisia ideoita ja ajatuksia. Osa ehkä vähän epäkäytännöllisiä, kun kaikelta muulta koristeelta ei syöjiä mahtunut kuin kaksi, mutta pääosin ne olivat upeita kattauksia.

Tää on todella simppeli ja tyylikäs hääkattaus. Ei hirveesti mitään ylimääräsiä koristeita, muuten kun kynttilöitä ja ruusukimppu keskellä pöytää. Tykkäsin tästä ja taisin äänestääkin tätä parhaimmaksi.

Tää oli kans aika upee. Tykkään tosta pöytäkoristeesta, joskin se on ehkä vähän epäkäytännöllinen, kun ei näe pöydän vastapuolelle, mutta tyylikkään yksinkertainen kuitenkin.

Yhdessä kattauksessa oli pöytäkoristeina rikottuja peilejä. Oli tietenkin pakko kokeilla niiden reunoja ja iloiseksi yllätykseksi huomasin, ettei ne reunat teräviä olleetkaan! Hurraa, edellisen postauksen pöytäkortit saattavat ehkä sittenkin onnistua. Täytyy kokeilla niitä myöhemmin. :)

Seuraavaksi nähtiin, kuinka Irina Rogusina valittiin vuoden suomalaiseksi hääsuunnittelijaksi. Tuomarit eli Aurora Raiskinen (edellinen vuoden suomalainen hääsuunnittelija), Sari Yli-Salomäki (Häät-lehden päätoimittaja), Johanna Merinen (Amoriini.com), Nonna Sjöberg (Love me don toimitusjohtaja), Sami Sykkö (muoti- ja kulttuuritoimittaja) sekä Andrew Lookman (European Bridal Weekin johtaja) totesivat, että pukujen yhtenäisyys toimi ja niiden tarkka toteutus ansaitsivat voiton.






Ehdoton suosikkini häämuotinäytöksistä oli kansainvälinen, sillä siinä nähtiin eniten sen tyyppisiä pukuja, jota itselleni suunnittelen. Alla muutamia upeita mekkoja!

Tuo helma on niin unelma! Rakastan ja ottaisin itselleni, jos suunnittelisin jo jotain muuta!

Tässä oli ihana helma, mutta myös se hauska, että tuon pöyheän helman sai irrotettua, jolloin yhdestä mekosta saa kaksi! Häiden budjetti ei niin paljoa kärsi, jos välttämättä haluaa kaksi mekkoa häihinsä.



Noi siivet on niin hauska keksintö! <3 Rakastan!



Päivän päätteeksi Oriflamen myyntipäällikkö Tiina Somersuo jakoi meille sekä kauneusvinkkejä, antoi testata Oriflamen tuotteita sekä antoi meille goodie bagimme. Valitettavasti teknisten ongelmien ja rentoutumisen vuoksi en saanut kuvaa oman pussini sisällöstä sen ollessa vielä loistossaan. Lähdin Love Me Do:n jälkeen kaasojen sekä toisen tulevan morsiamen kanssa rentoutumaan ja ainakin Henkellin upea kuohuviini tyhjeni matkalla! :) Pussi kuitenkin sisälsi Fazerilta, Viking Linelta, Häät-lehdeltä, Oriflamelta sekä Henkelliltä pieniä muistoja päivästä. Kiitos paljon kaikille Love Me Do:n sponsoroijille lahjoista, ruoista, juomista ja hetkistä!



Kiitos kaikille aivan uskomattoman mukavasta ja inspiroivasta päivästä! Muistakaa, että Love Me Do järjestetään jälleen 20.-21.1.2018 Kaapelitehtaalla ja kuten aina, messut ovat maksuton tapahtuma! Siellä nähdään!

Ohh the fun we're gonna have! ♥

Mukana hääblogimiitissä olivat (käy kurkkaamassa!):
Hulluna häihin 
Ida's daydream 
Meikkihullu morsian 
Always Yours 
Something Gold 
Sormustettu
Enää ei voi vaihtaa
Never Say Never
Our Romanssi
Kristallihäät

Kommentit

  1. Moi! Vitsit te ootte ollut nopeita kirjottamaan päivän tunnelmia ylös. Kävin Iran blogissa jo lukemassa hänen fiiliksiään ja heti seuraavana säkin olit ehtinyt jo postata.

    Sen verran korjaan, että mun blogi puuttuu tuolta listalta, jos haluut sen lisätä. Mut kutsuttiin ilmeisesti teitä muita myöhemmin, niin mun blogi on puuttunut useemmasta listasta, myös siitä, joka meidän blogiloungessa oli esillä ’:D Mutta olin siis ihan kutsuttuna! :D

    Oli hauska tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, halusin saada nopee tehtyä, niin on sitten pois alta! :) Oon vähän kaikessa tällä linjalla. :D

      Lisäsin sun blogis, anteeks oli unohtunut, kun kopsasin suoraan saadusta sähköpostista nuo! :)

      Kiitos päivästä, oli kivaa! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Hei, mitä ajatuksia blogipostaus sinussa herätti? ❤️